Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční mazanec
Obrácená buchta z jablek
Hříšný čokoládový koláč
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Lehké piškotové řezy
Cottage pomazánka s tuňákem
Pomazánka z tvrdého salámu
Kompot z hroznového vína
Bramborovo-fazolový salát
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek