Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrníčková buchta pro nezkušené
Zapečené kuře na žampionech
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Zelňačka s maďarskou klobásou
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Pečené brambory
Dušené mleté maso se žampióny
Přírodní maso se žampiony - minutka
Quinoa s houbami ala houbový kuba
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci