Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krupicové noky
Velikonoční mazanec
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Maso zapékané s cuketou a nivou
Cottage na sladko
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Špenátová omeleta
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek