Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pekingské maso
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Andělská očka
Šopský salát jinak
Koláčky z listového těsta
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Ananasový koláč naruby
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Fazolky nakyselo s vejci
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger