Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí kýta na hříbkách
Halušky se zelím
Domácí lazaně
Tvarohový koláč s třešněmi
Vanilkovo-jablečná pohádka
Dresing z kysané smetany
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Dip z červené řepy
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek