Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Zmrzlinové sendviče
Brokolicový krém
Osvěžující jogurtový koláč
Kuřecí maso na řecký způsob
Super tenké těsto na pizzu
Drobenkový kokosový koláč s tvarohem
Rychlá vajíčková pomazánka s…
Pikantní kuřecí srdíčka
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek