Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené kuřecí řízečky
Univerzální bramborové těsto
Vepřový steak s hranolkami
Žampiony na grilu
Americký hamburger z vyzrálého…
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Domácí ovocná limonáda
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek