Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční mazanec
Avokádová pasta
Zámecká drůbeží játra
Bramborové pagáče
Květákové placičky se šunkou
Salát se švýcarským dresinkem
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Kuře na paprice
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem