Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mojito
Francouzský ořechový koláč
Vepřové ragú z mletého masa
Pikantní pečené kuře
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Kokosová rýže se skořicí
Čína s vepřovým
Závin z listového těsta se zelím a…
Kotlety v omáčce s hlívou
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky