Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečený květák III.
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Tetino maso
Kapsy se zeleninou ala svíčková
Drobenkový koláč s rebarborou
Thajská čočka se zeleninou
Čokoládový korpus
Gyros tousty z cukety - sterilované
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Řecký salát s cizrnou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…