Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelená rajčata
Zapečený lilek s fetou
Kyselé zelí do skla
Skvělá italská pizza
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…
Patizonová (kedlubnová) minutka
Krém z dýně hókaidó
Lívance s cukrem a skořicí
Topinky se smaženicí
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami