Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z cizrny
Tvarožník II.
Vynikající zapečené palačinky
Dýňový kompot s ananasovou šťávou
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Krůtí na smetaně
Lečo s mletým masem
Adžika směs z mletého masa
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies