Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová pizza s dvojím sýrem
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Smetanová cibulačka
Rychlá kachna z kuřete
Vajíčková pomazánka II.
Kuře na nivě
Rychlá kuřecí roláda z řízků
Hřibová čalamáda tety Liduš
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…