Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pórková "malovaná" polévka
Tortilla plněná mletým masem
Baklava s ořechy
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Lasagne bez bešamelu
Hlíva v těstíčku
Holandské řízky - smetanové
Bylinková krkovice na houbách …
Pikantní kuřecí srdíčka
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot