Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťouchané brambory
Zapečené kuřecí řízečky
Segedínský guláš maďarské babičky
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Výborný dresing
Křížaly - sušená jablka
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Lívanečky s horkými jahodami
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou