Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Malinový koktejl
Krevety na česnekovém másle
Muffinky vynikající čokoládové
Cizrnový guláš se zeleninou
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tuňáková pomazánka VI.
Ořechový štrůdl (závin)
Zeleninový salát s domácí zálivkou
Kuřecí maso s těstovinami
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem