Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí kýta na hříbkách
Kuřecí směs Indie
Tvarohové těsto na slano i sladko
Čočka s vejcem a párkem
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Makovec V.
Dýňový koláč s polevou
Banánovo - čokoládové řezy
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše