Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Gnocchi s tuňákem
Pizza se sýrem
Jarní bramborový salát
Americký koláč s třešněmi a pudingem
Pivní marinované špízy
Šneci z listového těsta se zelím -…
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Quesadilla s kuřecím masem a…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci