Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinovaná vepřová kýta
Obrácené řízky
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Blesková pomazánka
Měsíční krajina
Salát se švýcarským dresinkem
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě