Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová polévka zimní
Plněná veka II.
Jahodové řezy VII.
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Játrové knedlíčky mojí babičky
Cuketová buchta se skořicí
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Univerzální jednoduché těsto na…
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…