Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Kuřecí čína s ananasem
Barevná minutka - trikolora
Rukolová polévka
Polévka z vaječné jíšky
Jednoduchá zeleninová polévka s…
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem