Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Metr (šachovnice)
Marcipánová hmota falešná (varna)
Cizrna na italský způsob III.
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Plněné vepřové plátky
Nutelový dort II.
Celerová pomazánka s česnekem
Jidáše - medové
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Treska pečená s paprikami
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem