Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantule
Zapečená růžičková kapusta podle…
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Šafránové rizoto s cuketami
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Bílková poleva na perníčky
Bezvaječný nepečený mangový…
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake