Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety zapečené se zeleninou
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Cuketová čína 3
Beránek hrnkový
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Jahelníkový nákyp
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem