Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Husí játra jako předkrm
Dietní rychlá jakočína
Kuřecí nudličky pro labužníky
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Vegetariánská rýže
Cuketová buchta se skořicí
Banánovo-mangové smoothie
Bublanina z remosky
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies