Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kovářské kotlety
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Čertovská omáčka
Kuřecí řízečky - marinované
Kvasnicová polévka se zeleninou
Avokádový salát
Hermelínové řízky
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Babičky škvarkoví šneci
Kuře na paprice
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem