Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italská omáčka
Zapečené těstoviny se špenátem
Měkké perníčky
Pudinkový koláč III.
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Tom Kha Gai
Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Bezinkový džem (rosol) - květový
Jablečný závin z listového těsta
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek