Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Třešňový džem s rybízem
Tvarohový koláč s meruňkami
Domácí bramborové hranolky
Mufínky
Fenyklový salát s pomerančem
Báječné máslové koláčky - nejen…
Halušky s brynzou
"Párkrole" - párkové kremrole
Bylinková krkovička na černém pivu
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek