Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šafránová rýže
Křupavé bramboráky
Filé v alobalu
Angreštový pudink s černým rybízem
Rychlý jahodový koláč
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Francouzský máslový koláč Chinois
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Kuře v solné krustě
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi