Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Drožďové knedlíčky do polévky
Dušené vepřové v zelí
Tvarohový mřížkový koláč
Omáčka na špagety III.
Šumajstr
Těstovinový salát s avokádem
Cibulová pizza z listového těsta
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky