Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Závin z listového těsta se špenátem
Nakládaná červená řepa
Cizrnové kari
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Makové rohlíčky (Rakousko)
Brokolicová polévka bez smetany
Mexické maso
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Houbový guláš
Bramboračka s bylinkovými noky