Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová polévka zimní
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Máslové řízky
Těstoviny s mascarpone a rakouským…
Piškot s meruňkami a želatinou
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Makovky - sladké housky
Babiččina ořechová bábovka
Uzený vývar
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek