Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová bábovka III.
Zapečená cuketová mísa
Zeleninové placky s omáčkou
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Citrónová Janina
Sedlácké brambory s bryndzou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem