Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové závitky v římském hrnci
Halušky podle Martinky
Domácí bramborové hranolky
Co se zbylou rýží?
Masovo-zeleninová rýže
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Salát (nejen) z černé čočky
Hovězí líčka na houbách
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše