Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek z lososa
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Treska paní Gunilly
Pikantní masová směs na topinky -…
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Vídeňská cibulka
Krémová vajíčková pomazánka
Hlíva s pohankou
Kuře v solné krustě
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví