Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelená rajčata
Babiččin sádlový koláč
Italská bábovka II.
Zapečené brambory se zelím
Krkovička po cigánsku
Kus Kus (Cous Cous)
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Rohlíčky a pletýnky
Chili con carne
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem