Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablka v županu
Špagety zapečené se zeleninou
Bramborová pánev (omeleta)
Grilovaný hermelín
Ravioli s náplní
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Tortilla plněná mletým masem
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek