Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hodolanská omáčka
Dvoubarevná roláda
Mleté maso s kysaným zelím
Hrách na maďarský způsob
Třešňový koláč
Špenátové brambory - příloha
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Vanilkový krém z mikrovlnky
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem