Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sypaná buchta
Skotská vejce
Pudinkový koláč III.
Kuřecí směs v bramborové kaši
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Dýňové pyré s bramborem
Salát z čínského nebo pekingského…
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek