Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Humrové chlebíčky
Kakaový koláč s tvarohem
Tvarohový lehký koláč II.
Medové perníčky hned k jídlu
Dresing z kysané smetany
Pečené brambory
Čokoládový dort s broskvemi
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Vepřové se zelím v minutkové verzi
Marinovaná pikantní žebra
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě