Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík na roštu - grilování
Angreštový pudink s černým rybízem
Cuketovo-čokoládový koláč
Křupavý jarní salát
Omáčka z vepřových jater
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Mayská horká čokoláda s chilli
Pečené kuřecí žaludky
Sněhové pusinky II.
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek