Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Drožďové knedlíčky do polévky
Musaka z lilku - Balkán
Krkonošská pohádka
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Bramboráky z kyselého zelí
Úžasná vajíčková pomazánka
Smažená tlačenka s falešným…
Kuře ala Kanada
Buchta z jablečného pyré
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies