Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z droždí a vajec
Marokánky
Gratinovaný lilek a cuketa
Croissanty s čokoládou
Kmínový pšenično-žitný chléb
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Buchty (bulky) nejen se zelím -
Jednoduché ovesné sušenky
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake