Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kokosky se strouhankou
Krkovička pro vítanou návštěvu
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Pekanový koláč
Svíčková Stroganoff
Zapečené brambory 2
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Rebarborový koláč s pudingem
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…