Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Minutková kuřecí směs II.
Nugátové řezy
Fazole z Vysočiny
Zapečené brambory s mletým masem a…
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Rychlý lahodný tvarohový koláč
Citronový krém s tvarohem
Jednoduché ovesné sušenky
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Topinka s grilovaným oštěpkem
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…