Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchty kynuté
Avokádový salát k večeři
Srdce na smetaně
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Přesnídávka s ovocem a cuketou
Těstíčko jako od vietnamců
Lívanečky s horkými jahodami
Okurkovo-špenátové smoothie
Vepřové maso s celerem
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem