Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Dort od lenocha
Nektarinkový koláč
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Vajíčková pomazánka z lučiny
Frýdecká kotleta v alobalu
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Margot buchta z remosky
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake