Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstovinový salát se zeleninou, masem…
Tuňáková pomazánka II.
Zeleninové placičky II.
Kuskus zapečený pod grilem
Bramborové placky se špenátovým…
Čočková polévka s kořenovou zeleninou
Jahodové muffiny II.
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek