Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česnečka z uzených žeber
Francouzská bramboračka
Šťavnatý citronový koláč
Vajíčkový salát podle Šárky
Perník s pudinkem - nedrobí se
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Báječné tuňákové placičky s ricottou
Bloody Mary II.
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros