Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborný narozeninový dort
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Zapečené špagety II.
Buchta s rosolem
Křupavé cibulové kroužky
Nutelový dort II.
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Listové šátečky se zelím (zelnou…
Kuřecí srdíčka - pečená
Ostré řízky z krkovice
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake